Biologische Teelt- en Bloemenwerkplaats 

Geur,  kleur,  leven,  bijen,  vlinders,  hommels,  gezondheid,  kringloop,  aarde,  toekomst

                             

 

                                                                        SKAL 108097 


Voor elke gelegenheid is een passend boeket te schikken!


Mijn basiswerkwijze is het ontzorgen van bedrijven in hun duurzame missie. Met een wekelijks bloemen-abonnement voorzie ik bijvoorbeeld een winkel, restaurant of café van een mooi biologisch boeket, geschikt op een vaas. De kosten bedragen € 27,50 ex btw. per week. Dit is inclusief leenvaas en bezorgen. Het seizoen start eind mei en loopt afhankelijk van het weer door tot eind oktober.


Natuurlijk kunt u als particulier ook van deze service gebruikmaken! Dan is de btw inbegrepen.


Daarnaast kunt u losse boeketten bestellen. Een paar dagen van tevoren aanvragen is aan te bevelen. Ik heb te maken met de weersomstandigheden waardoor enige speling in de tijd wenselijk is. Het basis boeket kost € 19,00 en is mooi verpakt in duurzaam graspapier.


Graag werk ik mee aan bijzondere activiteiten. Met biologische bloemen en takken kan uw evenement een prachtige, duurzame en florale aankleding verkrijgen. Neemt u contact op zodat ik u een passende offerte aan kan bieden.


Het is mogelijk om een biologisch rouwboeket aan te vragen. Dat kan als particulier, maar ik werk onder andere ook samen met uitvaartondernemer Immanuel Baan. Hij is aangesloten bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers. Naast zijn persoonlijke en warme begeleiding tijdens een moeilijke periode kan hij ook adviseren over andere duurzame mogelijkheden rondom de uitvaart.